Vanaf nu elke maand nieuwe inschrijvingen in de MICHELIN Gids Nederland!
28 september 2021 

Vanaf nu elke maand nieuwe inschrijvingen in de MICHELIN Gids Nederland!

De MICHELIN inspecteurs maken vanaf woensdag 20 oktober elke maand nieuwe restaurants bekend die worden ingeschreven in de MICHELIN Gids.

Noem het gerust een grote nieuwigheid: de MICHELIN Gids onthult elke maand enkele restaurants die worden opgenomen in de selectie. U hoeft dus niet langer op de bekendmaking van de Gids te wachten voor u (alvast een deel van de) nieuwe adressen ontdekt die onze inspecteurs hebben geselecteerd.

De nieuw ingeschreven bedrijven zullen maandelijks worden gepubliceerd, op de derde woensdag van elke maand. De eerste publicatie is gepland voor woensdag 20 oktober 2021. Je zult de nieuw ingeschreven restaurants zowel op onze website als in de Michelin app kunnen ontdekken. Dankzij het ‘Nieuw’ symbool springen ze meteen in het oog. De restaurants zullen ook uitgebreider gepresenteerd worden in maandelijkse artikels op de website.

Alle onderscheidingen van de MICHELIN Gids voor 2022 – zowel de MICHELIN sterren, Bib Gourmands als de groene MICHELIN sterren – zullen zoals gebruikelijk worden onthuld tijdens de jaarlijkse Sterrenceremonie. Het is best mogelijk dat onder de nieuwe restaurants die maandelijks worden voorgesteld, zaken zitten die later bekroond worden met bijvoorbeeld een MICHELIN ster. Reden te meer om de maandelijkse publicaties op de voet te volgen!

Digitaal
De MICHELIN Gids Nederland is in 2021 voor het eerst volledig en enkel in digitaal formaat gepubliceerd. Dat blijft ook zo. Op die manier zorgt Michelin ervoor dat de steeds veranderende restaurantscene beter te kunnen weergeven.

Gwendal Poullennec, internationaal directeur van de MICHELIN Gidsen, is tevreden met deze aankondiging van live updates:
“Door nieuwe toevoegingen te onthullen die onze inspecteurs in de loop van het jaar hebben gedaan, versterken we nog meer de band die ons bindt met liefhebbers van lekker eten. In een periode die nog steeds erg ingewikkeld is en waarin de restaurantbranche geconfronteerd blijft worden met ongekende uitdagingen en onzekerheden, hopen we dat deze regelmatige onthullingen en updates kansen bieden om het vak in de schijnwerpers te zetten. We nodigen iedereen ook uit om de restaurants in hun omgeving te ontdekken en te steunen.”


Welk nieuw ingeschreven restaurant schuilt achter deze foto? ©Amanda Drost

 

Reactie plaatsen