Het culinaire love-child van topchef Sergio Herman en de Italiaanse mode-familie Dheedene is officieel geopend.
Onder leiding van powerduo Chef Jaclyn Kong en Maître Dorine Van den Eynde bezorgt het reeds gekende fine-casual concept uit Cadzand, haar gasten een intieme culinaire beleving in een kosmopolitische sfeer met internationale uitstraling. De moderne Franse keuken en Japanse accenten ontmoeten elkaar in de eigentijdse gerechten. Bovendien biedt het stijlvolle interieur, dat werd uitgetekend in samenwerking met het Deense Space Copenhagen, een perfecte balans tussen sereniteit en de bruisende sfeer van de stad. Er is ook hedendaagse kunst te bewonderen van Destroyers Builders, Germans Ermics, Mae Engelgeer, Verilin en Valentin Loellmann.
Lees het volledige verhaal:
Sergio Herman opent Blueness Antwerpen
Foto impressie:
Praktische informatie:
Blueness Antwerp biedt een fine-casual culinaire beleving. Er kan geopteerd worden voor een menu van vier gangen (enkel lunch) vanaf € 95,- of een menu van vijf gangen (lunch & diner) vanaf € 140,- per persoon (exclusief drank). In Blueness Antwerp kan men reserveren voor een tafel in het restaurant voor een meer intieme beleving of een plaats aan de bar met de dynamiek van de open keuken. Zowel in het restaurant als aan de bar wordt hetzelfde geserveerd.
BLUENESS ANTWERP
Lange Gasthuisstraat 11
2000 Antwerpen
blueness.com
STRRN Magazine - alles over de culinaire top van Nederland