Nieuw: Koffietafel kookboek met 100+ recepten van 50 sterrenchefs
26 juni 2021 

Nieuw: Koffietafel kookboek met 100+ recepten van 50 sterrenchefs

 

Het stijlvolle koffietafelkookboek Uit de Hand van Topchefs laat zien dat Gastronomisch genieten op een gezonde manier kan.

400+ pagina’s | 100+ recepten | 50 sterrenchefs | Met persoonlijke verhalen van de chefs

Het boek is ontwikkeld door PowerSlim in samenwerking met vijftig top- en sterrenchefs uit Nederland en België, waaronder Thomas van Santvoort (Flicka*), Jan Sobecki (Tribeca**), Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns**), Edwin Vinke (De Kromme Watergang**) en vele andere bekende chefs. Ze vinden elkaar in de overtuiging dat koolhydraatarm eten en mooie gerechten prima hand in hand gaan. Het inspirerende kookboek is gevuld met prachtige foto’s en recepten op het hoogste niveau. In de meer dan vierhonderd pagina’s tellende uitgave staat de chef centraal met persoonlijke verhalen, tips, quotes en kijkjes in de keuken. Uit de Hand van Topchefs bevat ruim honderd recepten die passen binnen een gezonde levensstijl.

Enthousiasme van de chef
PowerSlim is een afslankmethode gericht op koolhydraatarm en lekker eten. Thuis, maar ook buiten de deur. De vraag die de PowerSlim-coach het meest wordt gesteld is dan ook: ‘Wat kan ik kiezen van de menukaart in een restaurant?’ Zo ontstond het idee om topchefs te vragen naar hun beste koolhydraatarme gerechten. En het enthousiasme was zo groot dat het project al snel aanzienlijke vormen begon aan te nemen; aanzienlijk genoeg voor een koffietafelboek. Want waar op veel menukaarten behalve salades weinig koolhydraatarms staat, is dat bij toprestaurants anders. Op het hoogste niveau wordt bijna uitsluitend koolhydraatarm gekookt. Een jaar later is Uit de Hand van Topchefs een feit: hét koffietafelkookboek bomvol gezonde gastronomie.

Prachtig statement
Eric Wakker, oprichter van PowerSlim, over Uit de Hand van Topchefs: “Het klinkt misschien als een vreemde combinatie ‒ een afslankprogramma en gerechten van topchefs om je vingers bij af te likken. Toch is het dat niet. We vinden elkaar in het bereiden van gezonde maaltijden die behalve smakelijk ook koolhydraatarm zijn. Toen we met dit project begonnen gingen we uit van een boek van circa driehonderd pagina’s, maar de beelden, recepten en reportages zagen er zo goed uit – daar wilden we niet in gaan schrappen! Daarom zijn we uiteindelijk op ruim honderd pagina’s meer uitgekomen en als ik er doorheen blader ben ik blij met elke bladzijde. Uit de Hand van Topchefs is een prachtig statement dat gezonde gastronomie wel degelijk mogelijk is, zowel uit als thuis!”

Exclusief verkrijgbaar
Uit de Hand van Topchefs is exclusief verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants, bij jouw PowerSlim-coach en wordt gratis toegezonden aan nieuwe abonnees op  STRRN Magazine. De oplage is beperkt. Het te verkrijgen boek vertegenwoordigt een marktwaarde van € 69,95.

Wees er dus snel bij!

 

Reactie plaatsen