Trendsummit 2021 - alle future foodtrends in één dag
04 oktober 2021 

Trendsummit 2021 - alle future foodtrends in één dag

Op 25 oktober organiseert Food Inspiration de Trendsummit, een event voor beslissers in foodservice en foodretail die informatie en inspiratie zoeken over de foodwereld van
morgen. Het thema: DO. GREAT. THINGS.

Als de kruitdampen van de lockdowns zijn opgetrokken, wachten ons grotere uitdagingen dan financieel herstel. De samenleving kantelt, de complexiteit groeit, technologisering zet door. Klimaatverandering gaat zelfs sneller dan we eerst dachten. Het komend decennium vraagt om bedrijven die willen groeien zonder te knoeien. Om leiders die streven naar betere resultaten voor people, planet en profit. Leiders die ecologie met economie weten te verzoenen.

Programma & Sprekers
De pandemie heeft diepe sporen nagelaten in foodservice. Hoe ziet de nabije toekomst eruit? Blijft retail maagaandeel afsnoepen van foodservice? Wat zijn de perspectieven op de nieuwe cateringmarkt? Is (flits)bezorging een disruptie? Hoe staat het met de opmars van delivery en dark kitchens? Wat betekent de sterke groei van merken en concepten in de horeca? Deze en andere vragen worden beantwoord door diverse topsprekers, waaronder:

  • Peter Hinssen, de meest gevraagde tech-trendwatcher van Europa. Wat wordt de impact van technologie op onze branche en samenleving?
  • Danielle Braun, topspreker op het gebied van teamwork. Hoe kan je succesvol zijn als bedrijf én tegelijkertijd goed zijn voor je personeel?
  • Jeroen Smit, topspreker op het gebied van business. Hoe maak je als leider de wereld een beetje beter?
  • Sandra van Halderen, CEO van Restaurant Company Europe; de snelst groeiende restaurantgroep van Nederland.
  • Hans Steenbergen, Foodservice Trendwatcher. Wat zijn de belangrijkste Future Food Trends?
  • Kees Klomp, expert op het gebied van de betekeniseconomie. Hoe word je in de nieuwe wereld succesvol als mens en als ondernemer?

Ben jij een beslisser in foodservice of foodretail? Bepaal je de strategie van je bedrijf of heb je een adviserende rol hierin? Wil je een goed onderbouwd jaarplan schrijven, gebaseerd op de allernieuwste en meest relevante inzichten en vooruitlopend op belangrijke trends? Laat je dan onderdompelen in de toekomst van food, tech & humanity.

Voor tickets: www.trendsummit.nl

Reactie plaatsen