Gastronomisch Gilde bouwt verder aan de toekomst met nieuwe koers
06 juli 2021 

Gastronomisch Gilde bouwt verder aan de toekomst met nieuwe koers

Het Gastronomisch Gilde is de spil in de sector en zoekt continue naar verbinding met de leden.

Het afgelopen jaar is het nog duidelijker geworden dat het Gastronomisch Gilde nog meer de verbinding aan moet gaan, zowel met de leden als met de partners. Om dit te bereiken heeft het bestuur, ondersteund door adviseur Robert Melaard, de afgelopen tijd de vereniging geëvalueerd en een visie voor de komende jaren ontwikkeld.

De komende jaren zal het Gastronomisch Gilde inzetten op nog meer verbinding in de sector, kennisuitwisseling, Nederland op de kaart zetten tijdens de (inter)nationale vakwedstrijden en een sterkere band tussen de professionals en het bedrijfsleven.

Per 1 juli zal het Gastronomisch Gilde gaan samenwerken met Foodservice Network uit Ede om deze ambities te realiseren. Met de aanstelling van Foodservice Network (zusterbedrijf van Food Inspiration en Shoot my Food) heeft het Gastronomisch Gilde een partner aan boord die de verbinding tussen de leden en het bedrijfsleven kan versterken en de positie van Gastronomisch Gilde als vereniging zal verankeren in de sector.

“We zijn erg blij met de samenwerking met Foodservice Network en daarbij ook met Food Inspiration & Shoot my Food, dit is een echte win-win-win met een super synergie over en weer!” aldus Hans Everse, President Gastronomisch Gilde

“De horeca is een prachtige bedrijfstak en het is met veel plezier dat wij de samenwerking met het Gastronomisch Gilde aangaan om deze bedrijfstak verder te helpen in de komende jaren” aldus Arjan de Boer, directeur Foodservice Network en Hans Steenbergen, hoofdredacteur Food Inspiration.

Over Gastronomisch Gilde
Het Gastronomisch Gilde zet zich in voor al haar leden: van sterrenchefs tot en met koks in opleiding, van gastheren en -vrouwen tot en met leerlingen en is in 2016 ontstaan door een samenvoeging van het Gilde van SVH Meesters en het Koksgilde. De vereniging vormt hét netwerk en expertisecentrum voor vakmanschap van professionals en leerlingen in de gastronomie. Het Gilde is in het leven geroepen om haar specifieke vakgroepen, namelijk Gilde van SVH Meesters, Koksgilde, Gast Vrijheid, Jonge Garde en Wedstrijden, te ondersteunen en te stimuleren.

 

 

 

Reactie plaatsen