Roaring twenties gala Les Patrons Cuisiniers met de voeten in het zand
18 juni 2021 

Roaring twenties gala Les Patrons Cuisiniers met de voeten in het zand

Les Patrons Cuisiniers organiseert haar legendarische jaarlijkse grand gala dit jaar op een wel heel bijzondere plek: Beachclub O. bij Hotels van Oranje in Noordwijk.

Op 6 september a.s. organiseert het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers haar jaarlijkse grand gala. Het event, met als thema The Roaring Twenties zal dit jaar plaatsvinden in Beachclub O. aan het Noordwijkse strand. Topchef Edwin Vinke** zal deze avond leiding geven aan de unieke sterrenbrigade van 22 andere patrons. Zij zullen de gasten verrassen en verwennen met unieke gerechten in een schitterende setting. Op stand, maar relaxed en met hun voeten in het zand kunnen de gasten hier een avond lang genieten van eten, drinken en mooie ontmoetingen in de swingende stijl van The Roaring Twenties.

Edwin Vinke keukenchef
De Patrons staan te trappelen om weer aan de slag te kunnen. Tweesterrenchef van De Kromme Watergang Edwin Vinke zal dit jaar keukenchef zijn tijdens het grand gala en samen met de 22 andere Patrons het menu koken. “Het wordt echt heel bijzonder om op het strand te kunnen genieten van een fantastisch feest, de geweldige smaken van de chefs en de mooie producten van onze partners. We gaan verwennen, verleiden en knallen aan de kust met onze smaken en gerechten. The Roaring Twenties zullen terugkomen in het menu, de
aankleding en de muziek. Alle Patrons hebben veel zin het te laten swingen op het strand. Van de eerste amuses tot de mooiste desserts gaan we er een weergaloos feest van maken.”

War Child
Per avond kunnen de Patrons 350 gasten ontvangen. Voor het eerste diner op 6 september zijn nog kaarten verkrijgbaar. De opbrengst van de tweede avond, het galadiner op 7 september, komt volledig ten goede aan War Child en is al helemaal uitverkocht. Frank Visser, voorzitter van Les Patrons Cuisiniers is geraakt door de steun en het enthousiasme van de gasten en het enthousiasme en de inzet van ‘zijn’ Patrons. “Het is fantastisch aan alle reacties te proeven dat de gasten ons hebben gemist en tegelijkertijd het goede doel willen steunen. Het motiveert ons allemaal nóg meer om het allerbeste te geven en er absoluut onvergetelijke avonden van te maken.”

Kijk hier voor meer informatie & tickets

Reactie plaatsen