The roaring twenties: exclusieve vijfgangendiners van Nederlandse topchefs
01 juli 2021 

The roaring twenties: exclusieve vijfgangendiners van Nederlandse topchefs

The roaring twenties returns en feestende foodies kunnen de start van de moderne jaren’20 vieren met Roaring Dinners.

Vanaf 29 juli bruist het in Het Sieraad met een serie exclusieve vijfgangendiners van Nederlandse topchefs als Dennis Huwaë (Daalder*), Arturo Dalhuisen, Soenil Bahadoer (De Lindehof**) en Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**). Muziek van o.a. Jan Vayne en twenties entertainment brengt sprankelende gezelschappen samen aan tafel. Hun bloedgroep: champagne. Reserveren kan vanaf 25 juni, 11:00 uur via RoaringDinners.nl.

The flapper girls take Amsterdam
Deze zomer danst, eet en drinkt de wereld op een nieuw begin. Waar uitzinnige types in 1920 dansend het juk van een pandemie afschudden, vieren we honderd jaar later weer het eind van regels en restricties. Famous Flavours en Daalder Culinair luiden samen de moderne twenties in met Roaring Dinners, een serie van uitbundige vijfgangendiners waarin over the top de ondergrens is. Elke week verschijnen de verfijnde gerechten van een andere topchef op tafel in het Amsterdamse ‘Art Deco’-decor van Het Sieraad. Soenil Bahadoer opent met zijn menu, waarna Onno Kokmeijer, Dennis Huwaë, Arturo Dalhuisen in de weken daarna een spectaculaire avond serveren.

Extravagant entertainment
Naast glazen champagne worden de gerechten vergezeld door extravagant entertainment van acrobaten, artiesten en muzikanten. Zo laat Jan Vayne op 22 augustus met zijn grenzeloze muzikaliteit eeuwen, stijlen en invloeden mengen tot geheel nieuwe muziek. De vierkoppige band Natty’s Solid Four brengt met aanstekelijke swing avond na avond de voeten aan het dansen en Roaring Cats maakt het geluid van ‘t New Orleans van 1920 met hun eigen twist tijdloos. Wie de tafel eventjes verlaat, ontdekt wat er in het schemer van Het Sieraad verscholen ligt. Munten rollen over de goktafel in het verborgen casino. En enkel zij die weten waar ze moeten zoeken, nippen in ’t geheim een drankje in de speak-easy cocktailbar.

Reserveren
The Roaring Dinners zijn tussen 29 juli en 12 september te vinden in Het Sieraad. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag tafelen feestgangers om 17:30 uur en zondag mag vanaf 14:00 uur de champagne open.

Voor meer informatie & reserveren: RoaringDinners

 

Reactie plaatsen