Nieuwe Chef d’ Cuisine voor Parkhotel Tjaarda Oranjewoud.
22 maart 2024 

Nieuwe Chef d’ Cuisine voor Parkhotel Tjaarda Oranjewoud.

Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als nieuwe Chef d’ Cuisine.
Met een rijke ervaring in de culinaire wereld brengt Mark van Noord een frisse blik en passie voor koken met zich mee. ‘De lokale boer in de keuken brengen, bijna alles is wel binnen de provinciegrenzen te verkrijgen. Op deze manier werken wij duurzaam én met respect voor de seizoenen en de natuur’ geeft de nieuwe chef aan. 

Mark heeft zijn sporen verdiend in gerenommeerde keukens, waaronder Michelinsterren restaurant Merlet* in Schoorl, Gastronomisch 5-sterren hotel ‘De Echoput’, restaurant 'De Jouster Toer’ en Hotel-Restaurant ’t Schippershuis. Mark kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij Parkhotel Tjaarda en is vastbesloten bij te dragen aan de succesvolle voortzetting van Parkhotel Tjaarda. Mark vervangt de onlangs vertrokken chef en start in zijn nieuwe functie  per 1 mei.

Over Parkhotel Tjaarda 
Parkhotel Tjaarda is een viersterren superior hotel. Naast 70 hotelkamers beschikt het hotel over een culinaire bistro ‘Marijke Moui Wine & Dine’, Grand Café ‘1834’, diverse sfeervolle zalen en wellness centrum ‘Skin in Balance’. Het hotel ligt midden in de bossen van Parklandschap Oranjewoud, dat een rijke koninklijke historie kent. Het hotel heeft één belangrijk doel: alle gasten een unieke ervaring bieden. 

Voor meer informatie: Parkhotel Tjaarda


 

Reactie plaatsen