Ook in deze zware tijden kookt Sterren Chef François Geurds de heerlijkste maaltijden voor Rotterdamse daklozen
07 december 2020 

Ook in deze zware tijden kookt Sterren Chef François Geurds de heerlijkste maaltijden voor Rotterdamse daklozen

In deze tijd, waarin iedereen het heel zwaar heeft, en de Horeca in het bijzonder hard getroffen is brengt sterren chef François Geurds toch iets positiefs voor de daklozen. In de feestmaand december worden Rotterdamse daklozen getrakteerd op overheerlijke maaltijden, verzorgt door Sterren chef François Geurds.

Traditie
Zoals elk jaar kookt sterren chef François Geurds maaltijden voor daklozen in Rotterdam. Hoewel Covid-19 de horeca bijzonder hard treft, wil François deze oude jaars traditie van koken voor de plaatselijke daklozen voortzetten en vergeet hij de daklozen ondanks Corona niet! Het wordt een afhaalmaaltijd in lijn met de Covid-19 maatregelen. Virus of niet, François zal de geest van geven levend houden, vooral voor degenen die het meest behoefte hebben aan een beetje kerstsfeer.

Sharing
Sinds François Geurds de deuren van FG Restaurant en FG FoodLabs in Katshoek, Rotterdam, heeft geopend wilde hij maar één ding, zijn liefde voor gastronomie delen met zoveel mogelijk mensen. ‘Het koken voor daklozen geeft een fantastische voldoening, ons vak bestaat uit sharing en dit is de ultieme vorm van delen met iedereen!’

Oude jaars maaltijd
Het oude jaars diner is af te halen op 31 december tussen 15:00 en 17:00 uur bij FG Restaurant, Katshoek 37b, 3032 AE Rotterdam

François Geurds
Sterrenchef François werd al op jonge leeftijd gegrepen door de passie voor koken van zijn moeder. Zo zat hij als kind betoverd voor de oven, verbaasd over wat er daarbinnen gebeurde. Hij had maar 1 wens, leren koken. Hij wilde deze magie begrijpen en de technieken beheersen. Hij stopt niet voor hij het hoogst haalbare bereikt heeft. Samen met zijn team heeft hij een plek gecreëerd waar hij zijn gasten verrast en ultiem laat genieten en waarbij alles klopt op het gebied van smaak, service en sfeer. Elke dag opnieuw.

FG Restaurant
François Geurds (FG) Restaurant (2 Michelinsterren) staat voor Fanatiek Genieten ofwel Fabulous Gastronomy. Met als enige een smaaklaboratorium in Nederland, ben je verzekerd van alleen de beste kwaliteit op jouw bord en in het glas.

 

Reactie plaatsen