Culinaire Cupido's François Geurds & Jacob Jan Boerma maken Valentijnsbox.
15 januari 2021 

Culinaire Cupido's François Geurds & Jacob Jan Boerma maken Valentijnsbox.

François Geurds & Jacob Jan Boerma delen hun liefde voor gastronomie met een unieke culinaire samenwerking, de Tender Loving Care Valentine’s Box, een 6 Michelinsterren beleving.

François Geurds: 3 Michelinsterren (François Geurds & Foodlabs by François Geurds) & Jacob Jan Boerma: 3 Michelinsterren (voormalig restaurant De Leest) zijn samengekomen met één liefdesmissie: de meest romantische explosie in de geschiedenis creëren! De culinaire helden veroveren deze Valentijnsdag harten met de TLC Valentine’s Box; een romantische 6 Michelinsterren beleving voor thuis. De topchefs hebben door de jaren heen als Culinaire Cupido gespeeld voor duizenden romances, maar deze samenwerking is nog nooit eerder uitgevoerd. Deze unieke 6-sterren beleving wordt bereid door de twee Michelin-chefs met absolute liefde voor culinair genot en oneindig veel romantiek.

Valentijns ontbijt en diner
De culinaire romantici brengen heel Nederland in de gelegenheid Valentijnsdag te beginnen met een romantische Ontbijt Box voor 2 personen. Voor s’avonds is er de TLC Valentine’s Box voor 2 personen. En het kan aangevuld worden met een upgrade van dit gastronomische diner met champagne en kaviaar. De Ultimate TLC Valentine’s Box met de combinatie van alle drie de pakketten is ook mogelijk.

De TLC Valentine’s box is door heel Nederland te bestellen via tlc@fgrestaurant.nl.

Geef er een abonnement bij op STRRN Magazine en ontvang straks onze Valantijnspecial!


Reactie plaatsen