Topchef François Geurds sluit met een bijzonder project het jaar af.
28 december 2020 

Topchef François Geurds sluit met een bijzonder project het jaar af.

François Geurds en het gastronomische biermerk De Goede & De Stoute slaan de handen ineen om met een bijzonder project het jaar af te sluiten.

Op 31 december zal François Geurds ´Vuurzee champagne bollen´ bakken waarbij het Vuurzee champagne bier van De Goede & De Stoute verwerkt wordt in het beslag. De opbrengst van deze speciale bollen gaat naar het daklozen project van François Geurds waar hij jaarlijks diverse acties voor op touw zet.

Gouden bollen
Ook zullen er een aantal zeer exclusieve gouden champagne bollen gebakken worden. In elk doosje zitten 5 Champagne Bollen, waarvan één met bladgoud. Een doosje kost 25 euro en met de opbrengst van ieder doosje kan er voor 10 daklozen een maaltijd gekookt worden.

François Geurds zet zich al jaren in voor de daklozen in Rotterdam. Jaarlijks organiseert hij een BBQ en een kerstdiner voor deze groep. Met zijn sterrenrestaurants FG Restaurants** en FG Foodlabs* staat hij aan de top van de Nederlandse gastronomie.

Geurds zit vol gastronomische ideeën en experimenteert hier graag mee. Een samenwerking met De Goede & De Stoute maakte hem dan ook enorm enthousiast. Vuurzee is van een uitzonderlijke kwaliteit en hoort volgens François Geurds thuis op de gastronomische tafel. Een combinatie van de fruitige smaak van de pinot noir druiven met het champagne gist zorgt voor een fijne mouse wat Vuurzee maakt tot een perfecte begeleider van vele gerechten die op de kaart staan bij François Geurds.

On-line bestellen
De oliebollen zijn online te bestellen via takeaway@fgrestaurant.nl en kunnen op 31 december tussen 12.00 uur en 15.00 uur afgehaald worden bij FG Restaurants in Rotterdam.

Uiteindelijk hebben deze gastronomische koplopers maar één doel:

“Samen sterk voor een mooiere samenleving”

 

 

 

                     

 

 

Keesbruins
Door

Keesbruins

op 28 Dec 2020

Top actie!

Reactie plaatsen