Sterrenchefs pakken flink uit tijdens Valentijn
30 januari 2021 

Sterrenchefs pakken flink uit tijdens Valentijn

STRRN Magazine zet een aantal acties en aanbiedingen voor je op een rij die op en rond 14 februari a.s. plaatsvinden:

Parkheuvel’s Valentijnsbox: ‘Will you be my quarantine?’

In het teken van de liefde heeft restaurant Parkheuvel** speciaal voor zondag 14 februari een Valentijnsbox samengesteld. Binnen een handomdraai heb jij een prachtig 4 of 5-gangen diner op tafel staan. In de Valentijnsbox zitten alle ingrediënten voor een romantische avond. Denk aan verleidelijke creaties met coquille, kaviaar, langoustines, kreeftencremesaus en kalfswang. Met een duidelijke bereidingswijze helpen topchefs Erik & Juliën van Loo jouw de finishing touch aan het diner te geven en de borden mooi op te maken.
     

Meer informatie & bestellen

De Nederlanden* presenteert ‘Tafeltje Dekje’

‘Tafeltje Dekje’ is een bijzonder cadeau! Wij stemmen een dag en tijd met je af en komen jouw tafel thuis dekken als in ons restaurant! We nemen ook een luxe koeltas mee met een 3 gangen lunch of diner, brood, boter, wijn en water! We laten alles wat we bij je opdekken, achter. Dat is het bijzondere cadeau: een compleet gedekte tafel met servies, glazen, bestek, bloemetjes, kaarsjes, koeler, alles erop en eraan.

(even naar beneden scrollen)

 

Noble@Home Valentine Experience

Met de Valentine Experience van Restaurant Noble maak je van 14 februari 2021 misschien wel de meest romantische dag van het jaar. Natuurlijk hadden we jou en je geliefde graag in ons restaurant willen verwelkomen, maar met dit bijzondere menu maak je er thuis ook echt een bijzonder culinair feestje van.
Meer informatie & bestellen

 

Ratatouille Food & Wine Haarlem

Meer informatie & bestellen

 

MONARH VALENTIJNSMENU

4 GANGEN READY TO EAT MENU
12,13 & 14 februari 2021
Meer informatie & bestellen

VERRAS JE PARTNER OP VALENTIJNSDAG! ZET EEN DINER OF LUNCH
VAN TOPCHEFS IN EEN HANDOMDRAAI OP TAFEL

Jonnie Boer van De Librije***, Edwin Vinke van De Kromme Watergang** , Erik van Loo van Parkheuvel**, Hans van Wolde** van Brut172 en Ron Blaauw van Ron Gastrobar*.
Meer informatie & bestellen

 

Verras je geliefde én je favoriete Sterrenchef. Plaats een bestelling!

Selecteer een chef bij je in de buurt en verras je geliefde met een mooi ontbijt, lunch of diner. Wij hebben de sterren per provincie voor je op een rijtje gezet.

SELECTEER HIER

 

Reactie plaatsen