Alles over de culinaire top van Nederland
´Liefde zet de wereld op zijn kop´
In deze editie:
Liefde op grote hoogte
– interview met Onno Kokmeijer & Arjan Speelman, Ciel Bleu** Amsterdam.
Topchef Stefan van Sprang en Edsilia Rombley
– samen bereiden zij een heerlijke ‘Love’ ravioli (inclusief recept).
In gesprek met Werner Loens, hoofdinspecteur Michelin
– Exclusief interview over toekomst, kansen en verwachtingen in 2021.
Jef Schuur en Nadine Mögling, Bij Jef*
– Hoe dit liefdeskoppel het allerbeste in elkaar naar boven haalt
Nieuwe Wegen, Alain Alders
– Functioneringsgesprek werd exitgesprek
Aan het woord: Godfried van der Lugt
– Managing director Gault&Millau Nederland
Les Patrons Cuisiniers
– Creativiteit, ondernemerschap en vriendschap
‘Lof in Leersum’
– General Manager Anita Bos over landgoed Parc Broekhuizen
Romantiek, wijn & muziek
– Een perfecte date met sommelier Lukas Wiegman – ‘Wineman’
En verder topchefs Martin Kruithof (De Lindenhof**) en Joris Peters (Aan de Zweth*) delen heerlijke recepten, een prachtige signature dish ‘Meesterwerk aan de Maas’ door SVH Meesterkok René Brienen (Brienen aan de Maas*) een mooie column van Sarah Puozzo, het laatste nieuws en veel meer (72 pagina’s).
Met dank aan onze partners: