Voormalig tweesterrenrestaurant Pure C van Sergio Herman krijgt een nieuwe naam en eigenaar.
27 oktober 2023 

Voormalig tweesterrenrestaurant Pure C van Sergio Herman krijgt een nieuwe naam en eigenaar.

Chef-kok Dani Hoefnagels, nu nog aan het roer bij Brut172, gaat een nieuw avontuur aan. Samen met zijn partner Romée en in samenwerking met het Strandhotel neemt hij de locatie over waar voorheen restaurant Pure C van Sergio Herman zat.

Restaurant Demain is de nieuwe naam en  bestaat straks uit twee concepten: een bistro en een fine dining restaurant. In januari 2024 opent de bistro van Demain en medio april volgt de opening van het fine dining restaurant. Bij Demain worden gasten uitgenodigd voor een reis naar de toekomst. De Franse naam voor het restaurant ‘Demain’ betekent ‘morgen’. Dani: ‘Onze quote is ‘Morgen begint vandaag, denk niet alleen aan vandaag, maar denk verder.’

De bistro krijgt een hippe uitstraling met goede muziek en eten voor toegankelijke prijzen. De fine dining gaat vanaf medio april open voor vier avonden in de week. Er is geen menukaart. ‘We verrassen onze gasten met gerechten van de chef.’Het Strandhotel kijkt uit naar een mooie samenwerking waarbij de huidige teams hun rol kunnen voortzetten onder de vleugels van Dani Hoefnagels en deelt hierin de visie van Demain Group. Demain zal de gasten een combinatie bieden van fine-dining en casual dining tijdens hun verbijf in Cadzand-Bad.

Nu verkrijgbaar:

One Pro het nieuwste kookboek van Edwin Vinke

STRRN Magazine - Alles over de culinaire top van Nederland.
Bekijk hier de inhoud

Reactie plaatsen