Eerste Groene Michelin pictogram
29 januari 2020 

Eerste Groene Michelin pictogram

Michelin presenteert dit jaar het eerste Michelin pictogram dat wijst op chef-koks die zich inzetten voor bescherming van het milieu.

Het is beschikbaar voor chef-koks die een Bib Gourmand, bord of ster hebben, en het belicht hun moed en de vindingrijkheid tijdens hun dagelijkse werk. Daarmee kunnen bezoekers van restaurants een keuze maken die past bij hun wensen.

Eerste Groene MICHELIN pictogram

De duurzame initiatieven van de eerste chef-koks met deze onderscheiding worden gedurende het gehele jaar uiteengezet en benadrukt op de verschillende platforms van de MICHELIN Gids in de vorm van allerlei content.

Gwendal Poullennec, Internationaal Directeur van de MICHELIN Gidsen zegt het volgende over dit nieuwe initiatief: “Deze nieuwe aanpak wil een groter bereik geven aan initiatieven en realisaties van chef-koks die het milieu ten goede komen. Door hun ideeën, methoden en knowhow in de spotlights te zetten, dragen we bij aan de bewustwording van de gehele sector en haar klanten, liefhebbers van lekker eten, en het algemene publiek.”

Abonneren?

Reactie plaatsen